Details

Tijd: januari 27, 2019 10:30 en 15:00
Locatie: Theater Aan de Slinger – Adres: De Slinger 40 in Houten
Georganiseerd door Het Nederlands Filmorkest
reserveer

Over het optreden

Het Nederlands Filmorkest presenteert o.l.v. Pieter van Nes een fantastisch nieuw concert “Er was eens… de mooiste liedjes van Sneeuwwitje tot nu”! Op zondag 27 januari 2019 kun je om 10:30 uur en 15:00 uur genieten van muziek en beelden uit prachtige tekenfilms zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Jungle Book, De Kleine Zeemeermin en Rapunzel. De liedjes worden gezongen door Merit van Veldhuizen en Derk de Kloet.

Dit wil je niet missen! Reserveer daarom nu je kaarten via reserveren@filmorkest.nl.

Het eerste concert om 10:30 uur is speciaal voor kinderen en duurt maximaal 50 minuten.

Het tweede concert om 15:00 uur is in principe eveneens geschikt voor kinderen, alleen zal tijdens dat concert tussen de stukken door meer uitleg over de achtergrond en totstandkoming van animaties gegeven worden. Ook zullen we meer stukken laten horen.


Datum: zondag 27 januari 2019
Tijd: 10:30 uur (Kids Special) én 15:00 uur
Locatie: Theater aan de Slinger, De Slinger 40 in Houten
Tickets: Normale prijs € 17,50 en kinderen t/m 12 jaar € 10,00
Reserveren: reserveren@filmorkest.nl

Informatie voor uw bezoek

Uw persoonlijke boodschap in het programmaboekje?
Voor slechts 10 euro kunt u komend concert een persoonlijke boodschap laten plaatsen in ons programmaboekje! Wilt u een orkestlid succes wensen (“Succes met je solo’s, Jet”)? Of meteen een hele groep (“Kom op eerste violen!”)? Of een concertbezoeker verrassen (“Anne, veel plezier met luisteren naar Frozen. Liefs, je moeder”)?

Mail dan uiterlijk 20 januari uw persoonlijke bericht naar bestuur@filmorkest.nl en steun tegelijkertijd Het Nederlands Filmorkest.

Toegang zaal en faciliteiten theater
De zaal opent een half uur voor iedere voorstelling. Een ieder die kaarten heeft gereserveerd, heeft een bevestiging van reservering ontvangen. Wanneer de kaarten ook zijn betaald, heeft u daarvan ook een bevestiging ontvangen. Deze bezoekers kunnen onder vermelding van hun naam naar binnen. Hoewel het ook mogelijk is om bij binnenkomst van het theater de kaarten contant te betalen, is het dringende verzoek is om zoveel mogelijk vooraf de kaarten te betalen via een overboeking. Daardoor loopt het sneller door bij binnenkomst.

In het theater kunt u voor, tijdens (middagconcert) of na het concert genieten van een drankje. Deze kunnen alleen met PIN worden afgerekend.

Wij zien uit naar uw komst op 27 januari!

Laat het je vrienden weten!